Καραολή & Δημητρίου 254, 56431 Εύοσμος, Θεσ/νίκη

Η Σχολή Οδηγών

Οι πελάτες μας μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία έχουν σχετικά με την οδήγηση.
Η σχολή μας παρέχει συνεχή υποστήριξη και παρακολούθηση μετά την απόκτηση της άδειας οδήγησης.

ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
7:00 – 24:00

7 ημέρες την εβδομάδα
365 ημέρες το χρόνο

Πολυετή Εμπειρία!

Οι Σχολές Οδηγών ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ιδρύθηκαν το 1979, στη Θεσσαλονίκη  από τον Βούλγαρη Αριστείδη, αρχικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το 2006 τα ηνία της σχολής ανέλαβε ο γιός του Βούλγαρης Στέφανος,  ο οποίος προχώρησε στην ίδρυση δύο καταστημάτων, στον Εύοσμο και στην Ηλιούπολη.

Image 2691

45 χρόνια

Στη σχολή μας 45 χρόνια τώρα συνδυάζουμε την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης με τις ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές μας.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από τη Σχολή Οδηγών ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ αφορούν στην απόκτηση διπλώματος οδήγησης όλων των κατηγοριών, καθώς και στη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των υποψήφιων οδηγών.

Επιπλέον, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με αναθεωρήσεις, αντικαταστάσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις οχημάτων και άλλες εργασίες διεκπεραίωσης. Επίσης, στη σχολή λειτουργούν τμήματα στα οποία διεξάγονται σεμινάρια για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ), απαραίτητο για όσους οδηγούν επαγγελματικό όχημα.

Η σχολή μας φιλοξενείται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στην καρδιά της Ηλιούπολης και του Ευόσμου εστιάζει αποκλειστικά στην σωστή θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των μαθητών μας.

 

 

Μάθετε να οδηγείτε σήμερα!

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε το πρώτο σας μάθημα

2310 66.88.99

Δίνουμε την δυνατότητα στους μαθητές μας, να επιλέξουν τις ώρες και το σημείο των μαθημάτων οδήγησης.
Τα μαθήματα γίνονται όλες τις ώρες της ημέρας και σε οποιοδήποτε σημείο, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Image 2873

Η εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών γίνεται με σύγχρονα οχήματα όλων των κατηγοριών (μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγό, λεωφορείο, νταλίκα).

Image 2860

Καθημερινά γίνεται προσομοίωση της εξέτασης από τους εκπαιδευτές μας, οι οποίοι είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την εξέλιξη κάθε υποψηφίου.

Μαθήμα με το δικό σου αυτοκίνητο!

Πολλοί οδηγοί ενώ έχουν πάρει το δίπλωμα τους φοβούνται να χρησιμοποιήσουν το δικό τους αυτοκίνητο λόγω της ελλιπής εκπαίδευσης. Η σχολή μας είναι εδώ για να λύσει το πρόβλημα κάνοντας επαναληπτικά μαθήματα με το όχημα του οδηγού για να αποκτήσει την γνώση και την αυτοπεποίθηση να βγούνε στον δρόμο με ασφάλεια.

Image 2761

Άδειες Οδήγησης

Στη σχολή μας μπορείς να βγάλεις δίπλωμα όλων των κατηγοριών. Διαθέτουμε προσομοιωτή οδήγησης, εφαρμογή για τεστ (testkok.gr) και μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών.

Αυτόματο Όχημα
Το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής μας, θα σας μάθει όλες τις πτυχές της οδήγησης αυτοκινήτου με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ιδιόκτητα οχήματα
Η σχολή μας διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα. Διαθέτουμε και αυτόματα οχήματα, μιας και για τα οποία τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση της χρήσης τους.

 

 

Image 2698

Διεκπεραιώσεις

Αναλαμβάνουμε όλες τις αυτοκινητιστικές υποθέσεις όπως αναθεωρήσεις, αντίγραφα αδειών κυκλοφορίας και αδειών οδήγησης, μεταβιβάσεις όλων των οχημάτων, καινούριες και ανταλλακτικές πινακίδες, άδειες ταξί, εκδόσεις και ανανεώσεις καρτών ταχογράφου, τρέιλερ, διεθνή διπλώματα για χώρες εκτός Ε.Ε., κληρονομικά, αλλαγές κινητήρων, αλλαγή καύσιμου υγραερίου, άρσεις παρακράτησης κ.λπ. γλιτώνοντας σας από την ταλαιπωρία της αναμονής στις ουρές, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης με δυνατότητα έναρξης ή λήξης των πρακτικών μαθημάτων στον τόπο διαμονή σας, κατόπιν αιτήματός σας στη σχολή κατά την εγγραφή σας.

 

 

<a href="https://voulgaris-driving.gr/diplwmata/diplwma-dikyklou/">Δικύκλου</a>

Δικύκλου

Διπλώματα κατηγορίων AM, Α1, Α2, Α.
Ενημερωθείτε για την κάθε κατηγορία μοτοσυκλέτας αναλυτικά.

<a href="https://voulgaris-driving.gr/diplwmata/diplwma-aftokinitou/">Αυτοκινήτου</a>

Αυτοκινήτου

Διπλώματα κατηγορίων Β, Β1.
Διαβάστε τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά.

<a href="https://voulgaris-driving.gr/diplwmata/">Επαγγελματικά</a>

Επαγγελματικά

Φορτηγού, Λεωφορείου & Π.Ε.Ι., Νταλίκας.
Ενημερωθείτε για την κάθε κατηγορία οχήματος αναλυτικά.