Καραολή & Δημητρίου 254, 56431 Εύοσμος, Θεσ/νίκη

Συχνές Ερωτήσεις

Πολυετή εμπειρία

Προσφέρουμε ευέλικτα ωράρια που προσαρμόζονται στις ανάγκες των μαθητών μας. Ανεξάρτητα από το αν είστε φοιτητής, εργαζόμενος ή γονέας, μπορούμε να βρούμε ένα ωράριο που να σας εξυπηρετεί. Επιπλέον, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας έναν προσιτό τρόπο για τους μαθητές να αποκτήσουν την άδεια οδήγησης.

Τα θεωρητικά μαθήματα είναι απαραίτητα για τη σωστή εμπέδωση της κυκλοφορίας και του κώδικα. Ακόμη θα σας διευκολύνουν κατά την πρακτική εκπαίδευση αφού ο εκπαιδευτής θα εξοικονομεί χρόνο και θα επικεντρώνεται στην τεχνική οδήγησης. Έχει παρατηρηθεί ότι οι μαθητές μετά την παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων γίνονται καλύτεροι οδηγοί και πιο προσεκτικοί.

Παράλληλα με τα θεωρητικά σας μαθήματα η σχολή σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ την άσκηση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις γνώσεις που αποκτήσατε στη θεωρία.

Πήρατε αυτοκίνητο και φοβάστε να οδηγήσετε ή έχετε «ξεχάσει» τότε μπορείτε να ζητήσετε από τη σχολή να κάνετε μαθήματα μετεκπαίδευσης για να ανανεώσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία.

Ναι, τα μαθήματα οδήγησης είναι ατομικά και μάλιστα απαγορεύεται η μεταφορά οποιουδήποτε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου! Μόνο τα μαθήματα θεωρίας είναι τμήματα, δηλαδή γκρούπ μαθητών.

Φυσικά, αρκεί να το ζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή ή το γραφείο της σχολής, κατόπιν αιτήματός σας στη σχολή κατά την εγγραφή σας.

Η Σχολή μας διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτές οδήγησης. Είναι στην επιλογή σας με ποιον θα κάνετε μάθημα ή αν θέλετε να αλλάξετε εκπαιδευτή οδήγησης.

Το πρακτικό μάθημα έχει διάρκεια 45 λεπτά. Για εκπαιδευτικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους σε κάθε ραντεβού θα πραγματοποιείτε μάθημα 90 λεπτών, χωρίς να σας στερείται η δυνατότητα για μάθημα 45 λεπτών.

<a href="https://voulgaris-driving.gr/diplwmata/diplwma-dikyklou/">Δικύκλου</a>

Δικύκλου

Διπλώματα κατηγορίων AM, Α1, Α2, Α.
Ενημερωθείτε για την κάθε κατηγορία μοτοσυκλέτας αναλυτικά.

<a href="https://voulgaris-driving.gr/diplwmata/diplwma-aftokinitou/">Αυτοκινήτου</a>

Αυτοκινήτου

Διπλώματα κατηγορίων Β, Β1.
Διαβάστε τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά.

<a href="https://voulgaris-driving.gr/diplwmata/">Επαγγελματικά</a>

Επαγγελματικά

Φορτηγού, Λεωφορείου & Π.Ε.Ι., Νταλίκας.
Ενημερωθείτε για την κάθε κατηγορία οχήματος αναλυτικά.