Συχνές Ερωτήσεις

Έιναι απαραίτητο να παρακολουθήσω τη Θεωρία;

Τα θεωρητικά μαθήματα είναι απαραίτητα για τη σωστή εμπέδωση της κυκλοφορίας και του κώδικα. Ακόμη θα σας διευκολύνουν κατά την πρακτική εκπαίδευση αφού ο εκπαιδευτής θα εξοικονομεί χρόνο και θα επικεντρώνεται στην τεχνική οδήγησης. Έχει παρατηρηθεί ότι οι μαθητές μετά την παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων γίνονται καλύτεροι οδηγοί και ποιο προσεκτικοί.

Γίνεται μάθημα και με computer;

Παράλληλα με τα θεωρητικά σας μαθήματα η σχολή σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ την άσκηση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις γνώσεις που αποκτήσατε στη θεωρία.

Έχω δίπλωμα, όμως δεν οδηγώ.

Πήρατε αυτοκίνητο και φοβάστε να οδηγήσετε ή έχετε «ξεχάσει» τότε μπορείτε να ζητήσετε από τη σχολή να κάνετε μαθήματα μετεκπαίδευσης για να ανανεώσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία.

Τα μαθήματα είναι ατομικά;

Ναι, τα μαθήματα οδήγησης είναι ατομικά και μάλιστα απαγορεύεται η μεταφορά οποιουδήποτε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου! Μόνο τα μαθήματα θεωρίας είναι τμήματα, δηλαδή γκρούπ μαθητών.

Μπορώ να ξεκινάω μάθημα από το σπίτι;

Φυσικά, αρκεί να το ζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή ή το γραφείο της σχολής, κατόπιν αιτήματός σας στη σχολή κατά την εγγραφή σας.

Μπορώ να επιλέξω ή να αλλάξω εκπαιδευτή οδήγησης;

Η Σχολή μας διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτές οδήγησης. Είναι στην επιλογή σας με ποιον θα κάνετε μάθημα ή αν θέλετε να αλλάξετε εκπαιδευτή οδήγησης.

Πόση διάρκεια έχει ένα πρακτικό μάθημα;

Το πρακτικό μάθημα έχει διάρκεια 45 λεπτά. Για εκπαιδευτικούς αλλά και για πρακτικούς λόγους σε κάθε ραντεβού θα πραγματοποιείτε μάθημα 90 λεπτών, χωρίς να σας στερείται η δυνατότητα για μάθημα 45 λεπτών.